Az Eiffel Palace-ba költözik a budapesti olimpiára alapított cég

gazdaság
2016 augusztus 30., 05:29
comments 96

A napi.hu cikke szerint hamarosan az Eiffel Palace nevű, Bajcsy-Zsilinykszy úti pompás épületbe költözik a Budapest 2024 Nonprofit Zrt. Ez az az épület, amit a Magyar Nemzeti Bank vett meg és újíttatott fel.

A Budapest 2024 fele-fele részben a Magyar Olimpiai Bizottság és a Fővárosi Önkormányzat tulajdona, és bár kívülről nem sok látszik abból, hogy mit csinál és kik dolgoznak ott, közpénzt azt bőven kap. Idénre 9,55 milliárd forintot raktak félre rá, és jövőre is számíthat ekkora összegre. (napi.hu)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.