Ilyen, amikor a Red Hot Chili Peppers lenéz egy magyar zenekar koncertjére

2016 augusztus 30., kedd 9:23
75

Ahogy arról már mindenki értesült, hétfő este a Lánchídnál, a Duna-parton koncertezett a Qualitons zenekar, amikor váratlanul megjelentek a Red Hot Chili Peppers tagjai, és még CD-t is kértek tőlük.

"Vége lett a koncertnek, akkor mondták nekünk, hogy ott ül Flea. Aztán azt, hogy Anthony szeretne egy CD-t. Akkor kezdett leesni, hogy mi van, itt van a Red Hot Chili Peppers?"

- meséli G. Szabó Hunor, a Qualitons zenekar vezetője.

G. Szabó Hunor képe

"Odamentem hozzá, és odaadtam neki az utolsó CD-nket. Ötöt hoztunk eladni, abból négy már elment akkor. Kérdeztem, hogy mit csinál itt, mire elmondta, hogy a Four Seasons szállodában hallották az élő zenét, és lejöttek meghallgatni."

Több résztvevővel beszéltünk, akik mind azt mondták, hogy a koncert közben az RHCP-tagok nem keltettek különösebb feltűnést.

"A koncert közben egy angolul beszélő ember kért, hogy adjak neki egy cigit, és bár nem értettem pontosan, mert nagy volt a zaj, de azt hiszem azt mondta, hogy ha egyszer akarok adni egy cigit valakinek, aki az RHCP-nek dolgozik, akkor itt a lehetőség. Ő gondolom road volt" - meséli Gergő.

"Tök jó, hogy ezt látták Magyarországból. Mindenki kedves volt velük, és nem vetették rájuk magukat az emberek. A koncert tök menő volt, a helyszín meg csodaszép"

- meséli Cecília.

Arra azért az RHCP-tagok mindenkit megkértek, hogy ne induljon be a közös szelfihullám ("No selfies!").

A koncert után, amikor a közönségnek szinte egyszerre esett le, hogy tényleg itt vannak, már jóval nagyobb lett körülöttük a figyelem, és akkor inkább távoztak. De addigra láttak egy Qualitons-koncertet, és szereztek egy CD-t.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt