Most díszpolgári címmel lepte meg a férjét Nyírbogát polgármestere

POLITIKA
2016 augusztus 30., 07:42
comments 133

Simon Mikós fideszes parlamenti képviselő 2014-ben kénytelen volt lemondani arról, hogy Nyírbogát polgármestere is legyen, mert a két tisztség azóta összeférhetetlen.

A polgármesteri tisztség azonban a családban maradt, hiszen két éve a feleségét, Simonné Rizsák Ildikót választották meg a település első emberének. A feleség 5 havi polgármesteri fizetésnek megfelelő végkielégítést szavaztatott meg akkor a férjének, ám miután kiderült, hogy ez a szabályok szerint nem járhatott volna, Simon az összeget kénytelen volt visszafizetni.

Ha már a végkielégítés nem ment át, most újabb kedves gesztust adott az önkormányzat Simon Miklósnak. A polgármester kezdeményezésére díszpolgári címet adományozott a testület a polgármester férjének. (atv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.