Orbán Ráhel magánúton találkozott a bahreini energetikai miniszterrel

POLITIKA
2016 augusztus 30., 19:37
comments 746

"2015. szeptember 17-e és 20-a között Barhreinben voltunk férjemmel magánúton. Az utazás költségeit magunk álltuk. Minden más ezzel kapcsolatos állítás hazugság."

Ezt a közleményt adta ki Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Ráhel.

Délután írtuk meg, hogy Orbán Ráhel gáz- és olajbizniszről tárgyalt Bahreinben. A magyar miniszterelnök lánya, és férje, Tiborcz István a bahreini energiaügyi miniszterrel is találkozott a 2015. őszén történt út során.

A dolog onnan derült ki, hogy a Perzsa-öböl menti ország Olaj és Gázügyi Hatósága cikket és fotót közölt Orbán Ráhel és az energetikai miniszter tárgyalásától. Azt is leírták, hogy a megbeszélésen Magyarország és Bahrein gazdasági ügyeiről, energetikáról, gáz és olajüzletről volt szó.

Ez az a találkozó, ami ezek szerint Orbán Ráhel és Tiborcz István magánútjának keretében jött létre a miniszterrel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.