Az egyébként is csak magánúton lévő Orbán Ráhel egyszerű udvariassági látogatáson tárgyalt olaj- és gázügyekről a miniszterrel Bahreinben

2016 augusztus 31., szerda 6:08
340

Megszólalt Garamvölgyi Balázs, a bahreini magyar tiszteletbeli konzul Orbán Ráhel különös tárgyalásáról. A miniszterelnök legidősebb lánya férjével, Tiborcz Istvánnal együtt tavaly szeptemberben gáz- és olajügyekről tárgyalt a vendéglátó Abdul Husszain bin Ali Mirza energiaügyi miniszterrel.

Bár a bahreini Olaj és Gázügyi Hatóság még cikket és fotót is közölt a tárgyalásról, sőt még le is írták, hogy a megbeszélésen Magyarország és Bahrein gazdasági ügyeiről, energetikáról, gáz és olajüzletről volt szó, Orbán Ráhel tegnap közleményben azt írta, hogy magánúton vettek részt a férjével, mindent ők fizettek, aki mást állít, az hazudik.

Fiatal magyar házaspár magánúton Bahreinben

A képeken látható Garamvölgyi Balázs a hvg-nek azt mondta, hogy pusztán udvariassági látogatásról van szó, ami megszokott dolog az olajügyi hivatalnál is. És bár a fotók ott van ő is, azt nem tudja, miről tárgyaltak Orbánék a bahreiniekkel. Majd feltette Orbán Ráhelék lemezét, hogy mindez csak magánút volt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt