Az egyébként is csak magánúton lévő Orbán Ráhel egyszerű udvariassági látogatáson tárgyalt olaj- és gázügyekről a miniszterrel Bahreinben

politika
2016 augusztus 31., 06:08
comments 338

Megszólalt Garamvölgyi Balázs, a bahreini magyar tiszteletbeli konzul Orbán Ráhel különös tárgyalásáról. A miniszterelnök legidősebb lánya férjével, Tiborcz Istvánnal együtt tavaly szeptemberben gáz- és olajügyekről tárgyalt a vendéglátó Abdul Husszain bin Ali Mirza energiaügyi miniszterrel.

Bár a bahreini Olaj és Gázügyi Hatóság még cikket és fotót is közölt a tárgyalásról, sőt még le is írták, hogy a megbeszélésen Magyarország és Bahrein gazdasági ügyeiről, energetikáról, gáz és olajüzletről volt szó, Orbán Ráhel tegnap közleményben azt írta, hogy magánúton vettek részt a férjével, mindent ők fizettek, aki mást állít, az hazudik.

photo_camera Fiatal magyar házaspár magánúton Bahreinben

A képeken látható Garamvölgyi Balázs a hvg-nek azt mondta, hogy pusztán udvariassági látogatásról van szó, ami megszokott dolog az olajügyi hivatalnál is. És bár a fotók ott van ő is, azt nem tudja, miről tárgyaltak Orbánék a bahreiniekkel. Majd feltette Orbán Ráhelék lemezét, hogy mindez csak magánút volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.