Elkapták a kecskeméti karcolós nénit

bűnügy
2016 augusztus 31., 07:40
comments 170

Mivel sehogy sem találták azt a nőt, aki a biztonsági kamerák felvétele szerint június 19-én Kecskeméten, a Csalogány utca és a Mikszáth Kálmán körút kereszteződésében kulccsal végigkarcolt egy parkoló autót, augusztus elején a rendőrség a lakosság segítségét kérte.

photo_camera Fotó: police.hu
Ennek a felhívásnak köszönhetően rátaláltak az 58 éves kecskeméti nőre, aki a kihallgatáson beismerte tettét. Mostanra a rongálás miatt indított nyomozást befejezték, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek. A
posztjából sajnos nem derül ki, mi késztette a nőt arra, hogy kulcsot ragadjon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.