Ez a Chris Brown nem bír magával

külföld
2016 augusztus 31., 04:44
comments 48

Az énekes, aki korábban megverte Rihannát is, most azért került bajba, mert egy nőt fenyegetett lőfegyverrel. Legalábbis ezt állította a nő, aki fel is hívta a rendőröket. Éjszaka még ott tartott a sztori, hogy a rendőrök körbevették a házat, és a házkutatási engedélyre várnak. Mire Chris Brown az Intsagramján számolt be arról, hogy arra ébredt, helikopterek köröznek a háza fölött és rendőrök vannak mindenhol, pedig ő ártatlan és nem érti, miért baszogatják állandóan.

link Forrás

Maga az akció így nézett ki,

link Forrás

Végül megjött az engedély, a rendőrök bementek, átkutatták a házat és őrizetbe vették Brownt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.