Lángol a gaboni parlament, súlyos zavargások vannak

külföld
2016 augusztus 31., 20:21

Súlyos zavargások vannak a gaboni főváros, Libreville utcáin, miután az országot ötven éve uraló Bongo dinasztia leszármazottja nyert a választásokon. Többek között lángol az ország parlamentje is.

photo_camera AFP

Ali Bongo mindössze hatezer szavazattal kerekedett felül ellenfelén, Jean Pingen, ráadásul úgy, hogy szülőfalujában 100 százalékos választási részvételt regisztráltak (az országos átlag 59 százalék volt). A választás nemzetközi megfigyelők szerint sem volt átlátható.

photo_camera AFP PHOTO / MARCO LONGARI

(AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.