Nem egy Bahrein, de azért mi sem panaszkodhatunk

időjárás
2016 augusztus 31., 02:20
comments 7

Bár az átvonult hidegfront után nálunk valamennyire mérséklődik a nappali felmelegedés, de megint sok lesz a napsütés. Ha valakinek Manámában akadna dolga, akkor úgy készüljön, hogy ott 49 százalékos páratartalom mellett 36 fok körül alakul a hőmérséklet, a szél pedig lengedezni is alig fog, szóval aki nincs hozzászokva, a zakója egyik gombját nyugodtan hagyja szabadon. Itthon már sokkal elviselhetőbb lesz a helyzet, a Dunántúlon és középső területeken túlnyomóan napos, gomolyfelhős, a Tiszántúlon derült időre számíthatunk, csapadék sehol sem lesz. Az északi szél csak a Tiszántúlon élénkül meg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható. Késő estére pedig 15 és 20 fok közé csökken. (met.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.