Till Attila filmjét küldi az Oscarra Magyarország

FILM
2016 augusztus 31., 11:05
comments 103

Döntött az Oscar-díjra nevező bizottság, és Till Attila Tiszta szívvel című filmjét küldi versenybe a „legjobb idegennyelvű film” kategóriában.

link Forrás

A kerekesszékes maffizókról szóló filmet áprilisban mutatták be Magyarországon, eddig 30 ezren látták.

A döntőbizottság tagjai: Havas Ágnes Filmalap igazgató, Kálmán András filmforgalmazó, Kovács András Bálint egyetemi oktató és Andy Vajna kormánybiztos mellett Novák Emil operatőr, a Magyar Filmakadémia elnöke, Petrányi Viktória producer és Ujj Mészáros Károly rendező-forgatókönyvíró.

A Tiszta szívvel a Filmalap támogatásával az Oscar-díjas Saul fiá-t gyártó Laokoon Filmgroup produkciójában készült Stalter Judit producer vezetésével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.