A munkahelyéről ismerte a Nyíregyházán megölt nőt a román orvos

bűnügy
2016 szeptember 01., 08:23
comments 134

A rendőrség az 54 éves, román állampolgárságú Dr. Stamatiu Dant keresi a kedden Nyíregyházán elkövetett gyilkosság miatt. A férfi a gyanú szerint szerdán délután bement egy családi házba a Friss utcában, egy negyven éves nőt azonnal megölt, férjét, egy 49 éves férfit pedig életveszélyesen megsebesítette. Egy hétéves ikerpár is a házban volt a gyilkosság idején.

A Blikk úgy tudja, hogy Stamatiu Dan a sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórházban dolgozott tüdőgyógyászként. Mivel a lap szerint a szintén az egészségügyben dolgozó áldozat többször visszautasította a férfi közeledését, ezért nem zárják ki, hogy a román férfi féltékenységből ölt.

Az rendőrség szerint az gyilkos egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Loggia-val ismeretlen helyre menekült.

  A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.