Távozik a lap éléről, és a Corvinus Egyetem kommunikációs vezetője lesz a Mandiner főszerkesztője

2016 szeptember 1., csütörtök 8:31
98


Balogh Ákos Gergely hét év után hagyja el az általa alapított mandiner.hu-t, hogy Lánczi András, a Corvinus új rektora mellett dolgozzon. Korábban Balogh volt a Fidelitas által alapított Ufi (Utolsó figyelmeztetés), majd az abból kinőtt Reakció főszerkesztője.

Balogh a média mellett a honlap-üzemeltetésben is aktív volt, egy ideig Novák Tamás dokumentumfilmessel közös cége tartotta karban az orbanviktor.hu-t, és önkormányzatok is megbízták hasonló feladatokkal. A távozó főszerkesztő 40 százalékban tulajdonosa is a Mandiner Kft.-nek, de részesedését megtartja a kiadóban.

"Mindig is érdekelt, mi lesz az egyetemmel, demonstrátorként sokáig tanítottam vállalat-gazdaságtant, és a mai napig külsős konzulens vagyok azon a tanszéken, ha valaki online médiás témában szeretne versenydolgozatot írni" - írta távozásának okairól Balogh. Kicsit sok is lett neki az újságírásból: "A hírekből elég volt egy időre, ha a Reakciót és az UFit is beleszámolom, 17 éve csinálom."

Távozásával a lapot megbízott főszerkesztőként Balogh eddigi helyettese, Rajcsányi Gellért viszi tovább.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt