Baktérium van a pilisszentkereszti csodatévő vízben

egészség
2016 szeptember 03., 05:21
comments 157

Mondanám, hogy óvatosan, a Pilisi Parkerdő Zrt. is plakátokon figyelmezteti a szennyezettségre a pilisszentkereszti forrásoknál sorban állókat, de mintha Update Norbinak beszélnének a dietetikusok.

A Blikk járt Pilisszentkereszten, ahol nem hisznek abban, hogy bármi bajuk lehet a baktériumos víztől. A helyiek szerint az üditőgyárak lobbija állhat a vizsgálat hátterében, de ők akkor sem vesznek az üditőkből, maradnak a szerintük csodatevő víznél, ami minden betegségre jó, csak hinni kell benne. Hogyan is lenne szennyezett a víz - mondja egy hívő - ha mészköveken át jön a hegy gyomrából.

Így továbbra is sorban állnak a forrásnál, van, aki kannákba viszi haza a vizet, mert az ásványvíz drága, így ezt issza a család.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.