Ellepte a popzenét a tapsolás

Popkult
2016 szeptember 03., 10:16
comments 42

Röviddel a Millenial Whoop-terror leleplezése után beszélnünk kell egy másik, egyre elviselhetetlenebb jelenségről: a tapsoláshang a zenében. Például az, ami ebben végig hallható:

link Forrás

Ebben a Billboard top 100-slágereket elemző cikkben bemutatták, hogy 2009 óta 31 százalékponttal nőve majdnem megduplázódott a tapsolás a számokban.

Többek között azért, mert a country kikopott a listáról, a hiphopban pedig a tapsolás alaptartozék, de még fontosabb, hogy Pharrell Williams, Taylor Swift, Pitbull, Rihanna és Katy Perry évek óta használja az effektet, és a sikereik miatt a konkurencia is másolja a bevált receptet.

Mi jöhet még?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.