Kövesd élőben Teréz anya szentté avatását

egyház
2016 szeptember 04., 08:12
comments 113

Bátran kimondhatjuk: 2016-ban a keresztény egyház legalább olyan fejlett, mint a NASA. 10:30-tól az alábbi közvetítésen nyomon lehet követni, hogyan avatja szentté a szegényeket és betegeket segítő Kalkuttai Boldog Terézt Ferenc pápa.

A szentmisén egyébként ott lesz Marcílio Haddad Andrino, az a brazil mérnök, aki bénulásos és halálosnak nyilvánított betegségben szenvedett mindaddig, amíg felesége 2008-ban imádságot nem intézett Teréz anyához. Ez a csodatétel vezetett Terézanya mai szentté avatásához, amire természetesen a feleség is a brazil mérnökkel tart.

link Forrás

Ha nem érted, mit mond Ferenc pápa, tedd be ezt aláfestő zenének. Igaz, ebben csak Benedek pápa hangját hallani.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.