1 videó, ami bizonyítja, hogy az évi 6 milliárdból működő MMA minden forintot megér

vers
2016 szeptember 05., 18:00
comments 210

Vannak, akik panaszkodnak, hogy miért kell az államnak évi 6,6 milliárd forintot elköltenie a Magyar Művészeti Akadémiára.

Hát az MMA most csattanós választ adott a huhogóknak, ugyanis ma feltöltötte a Youtube-ra egy igazi MMA-harcos, Császár Angéla „Játszva magyarul” című április 22-i előadásának egyik részletét. A Jászai Mari-díjas színművész a Pesti Vigadóban, a Sinkovits Imre Kamaraszínpadon szavalta el Arany János Vörös Rébék című versét. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy Latinovits Zoltán óta nem halt még így bele senki Arany János-versbe:

link Forrás

A szavalat minden eleme tökéletes, a feszültség fel- és leépítése elképesztő. Akinek nincs rá 5 perce, annak itt a lényeg 10+10+5 másodpercben:

link Forrás

link Forrás

link Forrás

Le a kalappal, Gulyás Márton óta nem dobott ekkorát az MMA.
link Forrás

Végérvényesen eldőlt: MDMA < MMA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.