Iskolabusz ütközött egy mikrobusszal Nagykállónál, ketten meghaltak

baleset
2016 szeptember 05., 16:03
comments 28

Eddig tisztázatlan körülmények között egy munkásokat szállító mikrobusz és egy gyerekeket szállító iskolabusz ütközött össze hétfő délután Nagykálló és Geszteréd között. A police.hu szerint a baleset következtében két felnőtt a helyszínen életét vesztette, ketten súlyosan, huszonnégy másik személy pedig könnyebben megsérült.

photo_camera Az összeroncsolódott kisbusz és egy összetört iskolabusz a Geszteréd és Nagykálló közötti úton - Fotó: MTI/Taipusz Attila

A sérülteket jelenleg is mentik a tűzoltók. A helyszínre mentőhelikopter indult. A helyszínelés ideje alatt a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták . (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.