Zavarta az esti fűnyírás, pisztollyal ment reklamálni

bűnügy
2016 szeptember 06., 10:49
comments 123

Vasárnap este, hét óra körül Derecskén vont kérdőre egy 41 éves férfi, V. Tibor két helyit (egy 57 éves apát és fiát), hogy ugyan miért akkor kezdenek fűkaszával terepet rendezi.

Nem jutottak egyezségre, ezért V. Tibor hazament, és egy pisztollyal tért vissza. A fűnyírókat azzal fenyegette meg, hogy lelövi őket. Itt alighanem véget ért a fűnyírás, bár erről a rendőrségi közlemény nem árul el részleteket. Mindenesetre az idősebb fűkaszás feljelentést tett a rendőrségen, a pisztolyos fenyegetőt pedig otthonában elfogták és előállították.

A házkutatás során egy gáz-riasztó fegyvert és a hozzá tartozó töltényeket, valamint egy fegyvernek látszó tárgyat találtak és foglalták le, amelyeket szakértő bevonásával vizsgálnak.

photo_camera Fotó:police.hu

V. Tibor ellen - szabadlábon hagyása mellett - garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást.

Magyarországon már hangos kakast is loptak, óvatosan kellene bánni a flexekkel is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.