Kannabiszerdő volt az iskola mellett

bűnügy
2016 szeptember 08., 12:58
Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

A Marcali Rendőrkapitányság oktatási épület közvetlen környezetében elkövetett kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 26 éves helyi férfi ellen. A férfi a saját lakóháza udvarán, közvetlenül egy iskola melletti területen termesztette a kendert, ami 2 méter magasra nőtt:

link Forrás

A nyomozók szerdán G. János lakcímén házkutatást tartottak, amin 59 tő vadkendert és több tasak kábítószergyanús anyagot foglaltak le. G.-t bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatására. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.