Légiparádé Balatonfüreden a szálloda előtt, ahol épp a Fidesz frakció gyűlik

2016 szeptember 8., csütörtök 9:01
122

Balatonfüredi forrásom szerint a Fidesz frakció a balatonfüredi Füred Hotelben gyülekező tagjait nem mindennapi látvány fogadta reggel:

a magyar légierő parádézott a tiszteletükre.

A jelenséget a tóban úszva megfigyelő forrásom beszámolója szerint előbb egy Gripen vadászgép húzott el alacsonyan a tó fölött, a Füred Hotel előtt. "Ilyen közelről még nem láttam Gripent" - nyilatkozta forrásom, aki amúgy szabadidejében kimondottan keresni szokta a lehetőséget, hogy közelről láthasson Gripent.

Simicskó István átadja a honvédség új felderítőhelikoptereit. Fotó és címlapkép: Koszticsák Szilárd / MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

És ezzel még nem volt vége, a légierő két, a Mentőszolgálattól nemrégiben átvett, kanárisárgáról immár olajzöldre átmázolt helikoptere is körberepülte a szállodát. Azt forrásom nem tudta megtippelni, hogy a légierő erőfitogtatása a frakciótanácskozás biztosítását vagy szórakoztatását szolgálhatta-e inkább.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt