Lázár esküvői rezsicsökkentést akar a városában

POLITIKA
2016 szeptember 09., 20:08
comments 113

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, aki korábban a város polgármestere volt, a pénteki közgyűlésén adott egy tippet a helyi képviselőknek, hogy ezentúl ne kérjenek pénzt a kihelyezett esküvőkért. „Miért büntetjük azokat, akik nem a hivatal épületében kötik össze az életüket?” - szegezte a kérdést a hódmezővásárhelyi közgyűlésnek Lázár János, akik az ígérték, fontolóra veszik a dolgot.

Kelemen Zoltán Gergely/MTI
photo_camera Lázár János és Almási István, Hódmezővásárhely polgármestere - Kelemen Zoltán Gergely/MTI
Lázár azt javasolta, hogy Hódmezővásárhely közigazgatási határain belül a kihelyezett esküvőkért se kelljen fizetniük a pároknak. A képviselők úgy döntöttek, hogy a következő közgyűlésre megvizsgálják, hányan veszik ezt igénybe, és mennyibe kerülne a városnak, ha átvállalnák ezeket a költségeket. Azoknak viszont továbbra sem kell fizetniük, akik a házasságkötő teremben szeretnének megesküdni. (
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.