Matolcsy György elválik a feleségétől, mert összejött az egyik beosztottjával

POLITIKA
2016 szeptember 09., 15:09

A jegybankelnök hiába tett meg mindnent, hogy legyen egy külön település, ahol Matolcsy Gyöngyi polgármester lehet, az egyik kormányzati bulvárlap szerint mégis tönkrement a házasságuk.Matolcsy György és Matolcsy Gyöngyi

A Ripost úgy tudja, a Matolcsy házaspár kapcsolata már korábban megromlott, már több hónapja külön élnek, és a dolog ott tart, hogy

Matolcsy György már össze is jött az egyik volt beosztottjával.

A lap szerint az tett be a házasságnak, hogy amíg az egyikük a fővárosban dolgozik a Magyar Nemzeti Bank elnökeként, a másikuk polgármesterként építi Balatonakarattyát. A válás jogi részén már az ügyvédeik dolgoznak.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.