Matolcsy György elválik a feleségétől, mert összejött az egyik beosztottjával

POLITIKA
2016 szeptember 9., 15:09
comments 546

A jegybankelnök hiába tett meg mindnent, hogy legyen egy külön település, ahol Matolcsy Gyöngyi polgármester lehet, az egyik kormányzati bulvárlap szerint mégis tönkrement a házasságuk.Matolcsy György és Matolcsy Gyöngyi

A Ripost úgy tudja, a Matolcsy házaspár kapcsolata már korábban megromlott, már több hónapja külön élnek, és a dolog ott tart, hogy

Matolcsy György már össze is jött az egyik volt beosztottjával.

A lap szerint az tett be a házasságnak, hogy amíg az egyikük a fővárosban dolgozik a Magyar Nemzeti Bank elnökeként, a másikuk polgármesterként építi Balatonakarattyát. A válás jogi részén már az ügyvédeik dolgoznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt