Megérkeztek Kötcsére a népszerű valóságshow, a NER villalakói!

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Alighogy véget ért a nagy sikerű műsor, a Kihelyezett Fidesz-frakcióülés, máris itt az új dobás: a Polgári Piknik, amiben a NER villalakóit hermetikusan elzárják a külvilágtól, és csak azt eszik, amit magukkal vittek. Az előző évad se volt semmi, azt kéne most überelni. Már meg is érkeztek a versenyzők:

Orbán Viktor miniszterelnök (j) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál. Mellette Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. (Fotó: Varga György / MTI)

Viktor, a főnök egy igazi veterán, de Bercit, a havert sem először látjuk itt. Ahogy minden évben, most is Viktor a favorit, vélhetően most is ő fogja megnyerni a versenyt.

Széles Gábor üzletember érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál. (Fotó: Varga György / MTI)

Gabesz, a nagymenő magabiztos léptekkel vonult be a Kertbe.

Matolcsy György, a Magyar Nemzeti Bank elnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál. (Fotó: Varga György / MTI)

Gyuri, a szívtipró egyedül érkezett. Lányok, írjatok!

Rákay Philip, az egykori MTV Zrt. volt vezérigazgató-helyettese érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál (Fotó: Varga György / MTI)

Philip, a piperkőc hanyag eleganciával vonul be, arcán undorral kikerülve egy zacskó szemetet. Vajon bírni fogja a kiképzést ez a városi vagány a vidéki pikniken?

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál (Fotó: Varga György / MTI)

Petya, az apafej kisfiával vonul el a külvilágtól, együtt talán könnyebben átvészelik a következő órákat.

Sasvári Sándor színművész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál (Fotó: Varga György / MTI)

Sanyi, a játékos. Ő lesz az a figura, aki a többiek agyára fog menni, ugyanis teljesen őrült, de persze a jó értelemben!

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és felesége, Rogán Cecília érkezik gyermekeikkel a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál (Fotó: Varga György / MTI)

Tóni, a családi csóka Cilivel és a lurkókkal. Két nagy tál étellel készültek az embert próbáló feladatra. Reméljük, elég lesz ennyi.

Kathy-Horváth Lajos zenész érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál (Fotó: Varga György / MTI)

Lali, a különc. Egyelőre nem tudjuk hova tenni, ő lehet a Polgári Piknik meglepetésembere.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál (Fotó: Varga György / MTI)

Bandi, a nagydumás. Keresetlen szavaival ő kavarhatja fel a Piknik állóvizét. Vajon borsot tör a többiek orra alá, vagy képes lesz magán uralkodni?

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál (Fotó: Varga György / MTI)

És végül itt van Laci, a Polgári Piknik Lacija. Ő Laci, aki mindenkit leiskolázhat laciságból.

Tehát elkezdődött a Polgári Piknik, nagy tapsot a villalakóknak!

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.