link Forrás

A hétvége legszebb jelenete: Dimitri Payet és egy varázslatos rabona-gólpassz

foci
2016 szeptember 11., 13:16
comments 39

A West Ham United francia középpályása, aki a nyári Európa-bajnokság egyik legnagyobb sztárja volt, szombaton a Watford ellen játszotta be a jobb szélt a London Stadiumban, és az első félidőben, 1-0-ás vezetésnél akkorát mágiázott, hogy az ellenfél tehetetlen védői csak legyinteni tudtak a gól után. Payet két csel után egy rabona-mozdulattal, azaz a támaszkodó lába mögé nyúlva nyeste be a kapu elé a labdát úgy, hogy az tökéletes ütemben érkezett a lesre játszó védők mögött helyezkedő Michail Antonio fejére, aki ezzel második gólját szerezte a meccsen.

A francia zseni orrlógatva vette tudomásul, mekkorát varázsolt, de még cudarabb kedve lehetett a meccs után, mert a Watford nem tört össze 2-0-ás hátrányban sem, és a második félidőben 4-et gurítva fordítottak, és elvitték a 3 pontot.

Slaven Bilic csapatának így csak 3 pontja van, amivel 17. helyen állank, épphogy bennmaradó helyen van jelenleg a Premier Leauge-ben. A francia mágusnak azért jár a szokásos himnusz a West Ham-i aluljárókban.(A címlapi képen a londoniak gólöröme Payet gólpassza és Antonio gólja után; fotó: AFP/ Justin Tallis.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.