Ez a kutya szerinted politikai okokból nem akart sétálni?

ÉLET
2016 szeptember 12., 16:42
comments 220

Füles, a törpetacskó a napi első sétáját kezdte el, amikor 100 méter megtétele után odaértünk egy Fillér utcai buszmegállóhoz, ahol egyszer csak az aszfaltba vájta a tappancsait, a fejét dacosan előrenyújtotta és "ugorjak át egy tüzes karikán, ha egy lépést is megteszek abba a veszélyes irányba" nézéssel nézett. Olyan aranyosan dacolt, hogy elővettem a telefonomat, hogy lekapjam. Nagyjából a kattintás pillanatában döbbentem rá, hogy a kutya pont egy feliraton áll. Egy talajgrafittin.

Ekkor borzasztó gyanú fészkelődött belém: lehet, hogy Fülike politikai okokból nem akar sétálni? Már ő is?? Sehol sincs menekvés.

Szerinted?

Én persze nem hagytam magam, a kutyát átvonszoltam a következő grafittin és folytattuk a sétát:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.