18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Már a faszhelikopter sem a régi

Média
2016 szeptember 12., 17:15
comments 77

Régen még a faszhelikopter is jobb volt. Legalábbis 360 fokban forgott a rotor. Ma már bezzeg a 180 fok is szép eredménynek számít. A műfajjal egy korábbi VV-játékos, Aurelio ismertette meg a magyar trashtévé-rajongókat. Nyilván az ő farvizén - fúj! - akart érvényesülni a nemrég indult VV-szériából Atti, aki most saját ötlet híján megpróbálta ugyanazt. Az eredmény azonban még azon belül is rettenetesre sikerült, a pocakos játékos ugyanis csak csapkodni bírt a pöcsével. A látvány így tényleg borzalmas!

De van jobb a béna helikopterezésnél, mégpedig a témáról beszámoló Blikk cikkének ez a remek mondata:

A BeleValóVilág powered by Big Brother műsorvezetője, Aurelio büszke lehet Attira!


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.