Képviselővé választották a norvég metálost, akinek esze ágába sem volt politikusnak lenni

Tbg
zene
2016 szeptember 13., 06:05
comments 118

A norvég fővárosnak, Oslónak van egy déli városrésze, úgy hívják, hogy Kolbotn. Nem nagy település, 9 ezren lakják.

Mostantól a városka egyik képviselője, a helyben híres black metal zenész, Fenriz.

Az egész úgy kezdődött, hogy helyi politikusok megkérték, hogy iratkozzon fel a megválasztható jelöltek listájára. Fenriz, bár nem akart politikus lenni, megtette ezt a szívességet, és mivel csak a 18. helyre került, azt hitte, ezzel el is van intézve van a dolog.

Hogy biztos legyen a dolgában, még egy plakátot is készített, amelyen a macskájával pózol, amihez feliratot is biggyesztett:

„KÉRLEK, NE SZAVAZZ RÁM!”

A tréfás kedvű kolbotniak azonban megtréfálták, és beválasztották a testületbe, ahol most négy évig kell politikusként működnie, lemondani a posztról ugyanis nem lehet.

„Nem voltam valami boldog, és most sem vagyok az. Uncsi. És még pénz sincsen sok benne.”

Bárcsak minden politikus ilyen őszinte lenne, mint Fenriz, aki bandájával egyébként most mutatta be új albumát is, az Arctic Thundert. Erről hallgassunk meg most egy számot:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.