Újabb filmalapos filmben kapott munkát Vajna Tímea cége

Tbg
a hetedik művészet
2016 szeptember 13., 08:35

A második államilag finanszírozott film elkészítésében vehet részt a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna felesége, Vajna Tímea.

Az RTL Klub számolt be arról, hogy Vajna cége a Pappa Pia, majd' egymilliárd forintnyi közpénzzel megtámogatott produkcióhoz keres szereplőket, azaz a casting munkát végezheti.

Azt sem a Universe-Management (U-M), sem a Magyar Nemzeti Filmalap nem árulta el, hogy pontosan mennyiről szól a megbízás.

Az RTL Klub egy hirdetés alapján találta meg Vajna cége és a Pappa Pia között a kapcsolatot, felhívták ugyanis a szereplőket kereső hirdetésen található telefonszámot, ahol elismerték, hogy a Pappa Piáról van szó.

Az U-M a Budapest Noir c. magyar filmnél is vállalt hasonló szerepet. (RTL Klub)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.