Újabb filmalapos filmben kapott munkát Vajna Tímea cége

a hetedik művészet
2016 szeptember 13., 08:35
comments 73

A második államilag finanszírozott film elkészítésében vehet részt a filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna felesége, Vajna Tímea.

Az RTL Klub számolt be arról, hogy Vajna cége a Pappa Pia, majd' egymilliárd forintnyi közpénzzel megtámogatott produkcióhoz keres szereplőket, azaz a casting munkát végezheti.

Azt sem a Universe-Management (U-M), sem a Magyar Nemzeti Filmalap nem árulta el, hogy pontosan mennyiről szól a megbízás.

Az RTL Klub egy hirdetés alapján találta meg Vajna cége és a Pappa Pia között a kapcsolatot, felhívták ugyanis a szereplőket kereső hirdetésen található telefonszámot, ahol elismerték, hogy a Pappa Piáról van szó.

Az U-M a Budapest Noir c. magyar filmnél is vállalt hasonló szerepet. (RTL Klub)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt