18 év után kijutott az EB-re a magyar kosárválogatott

sport
2016 szeptember 14., 19:55
comments 61

Ötödik mérkőzését is megnyerte a selejtezőcsoportjában a magyar férfi kosárlabda-válogatott.

photo_camera Hanga Ádám a britek elleni meccsen. MTI Fotó: Ujvári Sándor

Három ponttal vertük Luxemburgot (65-68), így a válogatott az utolsó forduló eredményétől függetlenül kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra – ilyen már 18 éve nem volt. Korábban hazai pályán a briteket és a luxemburgiakat, idegenben pedig a macedónokat és a briteket is legyőzte a válogatott.

Érdekesség, hogy a több mint 70 milliárdból, féltucatnyi tévécsatornával nyomuló közmédia nem adta ezt a meccset sem. A sportcsatorna M4-en egy Real Madrid - Sporting Lisszabon foci BL-meccset közvetítenek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.