Bekérették az USA bukeresti követét, mert hozzáért egy székely zászlóhoz

külföld
2016 szeptember 14., 13:11

Bekérette a román külügyminisztérium Hans Klemm amerikai nagykövetet, mert olyan fotó jelent meg róla, amelyen egy ajándékba kapott székely zászlót tart Kovászna megyei elöljárókkal. Az alábbi képről van szó, legbalra a nagykövet:

link Forrás

A bukaresti külügyminisztérium közleménye szerint "az ilyen látogatások egyik előfeltétele a létező érzékenységek ismerete és figyelembe vétele. Ezt az álláspontunkat amerikai partnereinkkel is tudattuk a bukaresti nagykövetséggel folytatott megbeszélés keretében".

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.