Felfújható Hold garázdálkodott végig egy kínai városon

külföld
2016 szeptember 14., 21:35
comments 49

A látvány, amikor egy felfújható Hold gurul végig egy tájfun által tépett kínai városon, a nagyon vicces és a picit félelmetes keveréke. Nincs hova menekülni, de mégsem tud kilapítani a Hold-lufi, és közben szerencsésnek is érezhetjük magunkat, hogy nem az igazi Holdról van szó:

link Forrás

Ereje teljében, mielőtt a viharos szél elszabadította volna a fucsoui felfújható Holdat, így nézett ki (a kínai hivatalnokok egy ünnep miatt rakták tele velük az országot):

(Shanghaiist, The Verge)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.