Mintha már a kormánytagok is unnák ezt a migránsdolgot

POLITIKA
2016 szeptember 14., 14:40
comments 147

Tanulmányi kiránduláson járt a fél magyar kormány Bulgáriában, ahol migránsügyben egyeztetett Orbán Viktor bolgár kollégájával, szintén focista Bojko Boriszovval.

Ha már arra jártak, a bolgárok kitalálták a magyar kormány tagjainak titkos gondolatait is, és elvitték őket a saját kerítésükhöz. Ott tartott közös sajtótájékoztatót Orbán és Boriszov.

Hiába beszélt a migránsriasztó kerítések két legnagyobb európai szakértője, a bolgár miniszterelnök honlapjára kiposztolt videó alapján egyszerűen nem bírtak koncentrálni a magyar kormánytagok.

link Forrás

A 30 perces videó az ásítások miatt szinte végignézhetetlen úgy, hogy az ember ne dőljön arccal a klaviatúrára. ezért itt vannak a legjobb pillanatai.

Szijjártó és Európa legkeményebb arcú belügyminisztere 20 másodpercig sem bírja hallgatni Boriszovot, rögtön beszélgetni kezdenek.

link Forrás

Először azt hittem, hogy Szijjártó fordít Pintérnek, de Boriszov bolgárul beszélt, amit tolmács fordított magyarra.

Szegény Orbán mögé bezzeg nem jutott biodíszlet, Boriszov aztán át is ment hozzá egy ölelésre.

link Forrás

A két magyar miniszterre mért komoly csapás volt, hogy Boriszov visszajött a mikrofonjához. Nem lett pörgősebb az esemény, de ember sajtótájékoztatón olyan hidegvérrel még nem vett elő telefont a kabátzsebéből, mint Pintér belügyminiszter.

link Forrás

Azért nem látni végig Szijjártóékat, mert Boriszov rendszeresen átsétál Orbánhoz. Amikor visszajön, két dolog derül ki: 1. Orbán beszéde alatt Pintér elrakta a telefonját, 2. Szijjártó nehezen bírja, ha nem ő maga harcolhat a migránsok ellen.

Boriszov aztán egy váratlan trükkel ellépett a látványosan unatkozó miniszterek elől. Szijjártó a telefonja előrántásával oldotta a hirtelen zavart.

link Forrás

Aztán megismétlődött az előző forgatókönyv. Boriszov meghallgatta Orbánt, Pintér elrakta a telefonját. De aztán Boriszov megint agyoncsapta a hangulatot. amikor visszatért a magyarok elé beszélni. Szijjártó kénytelen volt bekapni egy jó hosszú ásítást.

link Forrás

Nem csoda, hogy Pintér újra lehúzta a zippzárt a kabátján

link Forrás

Aztán jött a megszokott Boriszov-trükk, ahogy ott hagyja a kameráknak a magyar minisztereket.

link Forrás

Boriszov jó házigazdaként újra közelebb húzódott Orbánhoz, amikor a magyar miniszterelnökön volt a beszéd sora. Majd vissza, Szijjártóék kínjai pedig folytatódjanak. A belügyminiszter természetesen megint elrakta a telefont, amikor Orbán beszélt, de Szijjártó ásítása beindítja Pintér telefonért nyúló reflexét.

link Forrás

Hogy el ne aludjanak, ekkor már hárman nézték Pintér telefonját. Aztán jött a már annyira ismert Boriszov-tréfa.

link Forrás

Orbán és Boriszov sok újat láthatóan nem mondott egymásnak, azt viszont legalább nagy egyetértésben.

link Forrás

Még valami. Orbán Viktor kinőtte a fehér ingét, rövid lett, már nem lehet begyűrni a nadrágba. Így egy kicsit nehéz koncentrálni a beszédére.

link Forrás

A végén még volt egy furcsa baráti ölelés, és vége is, Szijjártó és Pintér foglalkozhat a magyar kerítéssel.
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.