Vajda Zita hatása is lehet, hogy az MNB rendszeresen tízmilliószoros napokon tesz fontos bejelentéseket

idióta rekordok
2016 szeptember 14., 05:32
comments 384

Régóta keringő pletyka és mi is foglalkoztunk már ezzel, hogy a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank a fontosabb bejelentéseit jellemzően az úgynevezett tízmilliószoros napokra szervezi rá.

A buddhizmusból eredő, de onnan rég kitörő és a népi ezotéria/newage állandó elemévé váló tízmilliószoros nap lényege, hogy követői szerint ezen a napon jobban érvényesülnek az energiák, minden teremtés tízmilliószoros energiával hat. Azaz tökéletesen hangzik, ha vezérelvet keresünk, mi alapján lehet irányítani egy kis európai ország jegybankját.

A Népszabadság most pedig arról ír, hogy a tízmilliószoros napokra időzített MNB-s szerepléshez köze lehetett a Matolcsy 'Sugar' György által felkarolt Vajda Zitának, aki már titkárnőként is többet keresett a jegybanknál, mintha főosztályvezető lett volna. A lap jegybanki információi szerint Vajda

spirituális, ezoterikus dolgok tekintetében erős befolyást gyakorol Matolcsyra.

Igaz, tették hozzá a lapnak, hogy Matolcsy eleve érdeklődött a keleti kultúrák iránt, így lehet, csak ez volt az egyik közös téma, ami összekapcsolta a két embert.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt