Azt hinné, hogy a szállodában legalább a lepedőt lecserélik az előző vendég után, mi?

Így, két órával az ebédidő előtt még pont időben vagyunk egy jó kis öklendezéshez, ezért megosztanám magukkal az ABC News Inside Edition című riportműsorának horrorisztikus felfedezését:

a szállodákban az elfogadható sohánál kellemetlenül gyakrabban felejtik el lecserélni a vendégek használt ágyneműjét.

Mármint a már kicsekkolt vendégekét, az új vendég érkezése előtt. A műsor riportere, Ann Mercogliano összesen kilenc szállodában tesztelte a takarítás minőségét. A kilencből három hotelben történt meg vele, hogy az előző nap kivett szobába másnap, más néven bejelentkezve még ugyanazt a lepedőt találta az ágyon.

Hogy tényleg ugyanazt a lepedőt kellett volna használnia, mint az előző vendégnek, azt elég hatásosan bizonyította:

első becsekkolásakor egy ártalmatlan és láthatatlan festékkel az "ITT ALUDTAM" üzenetet fújta a lepedőre.

Legnagyobb megdöbbenésére az Intercontinental és a Marriott hotelláncok egy-egy New York-i szállodájában a másnapi, újbóli becsekkolásakor UV-fénynél megjelent a felirat a lepedőkön.

A hotelmenedzserek persze minden esetben úgy nyilatkoztak, hogy nagyon nagy gondot fordítanak a higiéniára, és nem is értik, hogy ez hogyan történhetett meg. (Via Yahoo. A címlapkép illusztráció. Fotó: Patxi Izkue / Flickr CC BY-NC-ND 2.0)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.