A Krisztina körúton mutogatta magát Sándor

bűnügy
2016 szeptember 16., 06:56

Hiába szólt egy járókelő a pucérkodó férfinak, hogy hagyja abba, amit csinál, az 56 éves V. Sándor folytatta mutogatási tevékenységét a XII. kerületben csütörtök délelőtt. Ezután a járókelő a Fény utcában találkozott két járőrrel, akiknek elmondta mit látott. Velük visszament a mutogatás helyszínére, ahol Sándor - ekkor már felöltözve - egy padon ült. A mutogatót előállították, őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását is. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.