Bátor Matolcsy: Vajda Zitáról kérdezték volna újságírók, inkább elmenekült

bulvár
2016 szeptember 16., 4:47
comments 195

A Népszabadság számol be arról, hogy a csütörtöki kecskeméti Közgazdász-vándorgyűlésen próbáltak feltenni kérdéseket a Magyar Nemzeti Bank elnökének, a korábban több mint havi egymilliót kereső Vajda Zitáról.

Az újjságíró még Matolcsy megérkezése előtt jelezte az MNB kommunikációs munkatársainak, illetve az elnöki kabinetben dolgozóknak, hogy szeretne beszélni Matolcsyval. Megígérték, hogy szólnak Matolcsynak, csak annyit kérték, hogy az előadásra készülő jegybankelnököt ne zavarják, utána lesz ideje, „Matolcsy nem fog sietni”.

Arra aztán tényleg ügyeltek, hogy az előadás előtt ne lehessen Matolcsy közelébe jutni, utána pedig az MNB-elnök egyszerűen bepattant egy liftbe és lelépett. Munkatársai szerint elhúzódott az előadás. Matolcsy a vándorgyűlésről a kecskeméti polgármesterrel, Szemereyné Pataki Klaudiával a városháza felé vette az irányt. Aki egyébként a rokona.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt