Egy év után először találkoznak a gyerekek, akik együtt nőttek fel az árvaházban

cukiság
2016 szeptember 16., 11:07

Két kínai kisgyerek, Dawson és Hannah egy éve még egy kínai árvaházban éltek. Nagyon jóban voltak, testvérnek tekintették egymást, folyton együtt lógtak, egyszerűen nem lehetett szétválasztani őket. Mindaddig, amíg egy texasi család öröke nem fogadta a kis Hannah-t. A két gyerek ezt nem viselte jól.

Amikor ott kellett hagynunk Dawsont az árvaházban, a szívem szakadt meg, amiért neki nincs családja. Folyton rá gondoltam.

- írja Hannah anyukája. Ekkor határozta el, hogy Dawsonnak is keres egy otthont, lehetőleg a közelben, hogy a két gyerek újra együtt lehessen. Kirakta a Facebookra a Hannah és Dawson közös képeit, és melléírta: ez a kisfiú családot keres!

A nő egyik barátnője, Amy és férje, Christopher is látták a képeket. Egyből beleszerettek a kisfiúba, és elhatározták, hogy örökbe fogadják. Tizenegy hónappal később már haza is hozhatták Texasba.

Dawson majdnem egy év után újra találkozhatott testvérével. A szívszorító pillanatot videón is megörökítették:

link Forrás

Dawson és Hannah most már újra együtt lehetnek, mert öt percre laknak egymástól. Egy kisebb csoda, hogy a két gyerek igazi otthonra lelt, ráadásul akármikor átmehetnek a másikhoz játszani, futkározni vagy csúszdázni a lépcsőn. (Distractify)

link Forrás