Fantasztikus szöveggel képviselteti magát az állami Cseh Tamás Program a Reeperbahn fesztiválon

zene
2016 szeptember 16., 10:44
comments 87

A Reeperbahn Festival könnyűzenei szakmai expó, ahol a magyar államnak a könnyűzene támogatására létrehozott szervezete, a Cseh Tamás Program is képviselteti magát. De még hogy!

Itt a program angol nyelvű bemutatkozó szövege, ami a fesztivál hivatalos oldalán olvasható. Aki egyetlen kukkot is ért belőle, mármint azon az államilag szponzorált viccen kívül, hogy Magyarországon nincs munka, ezért az orvosok meg a mérnökök inkább zenésznek állnak, azonnal jelezze kommentben!

„Nice and easygoing vibe, not too many jobs, so doctors, engeeniers turn into musicians. The land of the festivals, full of live music venues. This is Hungary today from a musical point of you. Oh, did we mention that we have a state supported music fund pushing Eur 3million per year into live bands to get started, to tour internationally? When does Hungary and the Hungarian bands become cool? We believe that the time has come!”

A biztonság kedvéért itt a Google Translate-es változat, hátha az segít:

„Szép és laza hangulattal, nem túl sok munkahely, így az orvosok, engeeniers alakulnak zenészek. A föld a fesztiválok, tele élő zenei rendezvényeiről. Ez ma Magyarországon egy zenei pont rád. Ó, nem is beszélve, hogy már államilag támogatott zenei alap toló Eur 3million évente be élő zenekar az induláshoz, hogy bejárjuk a nemzetközi? Mikor Magyarország és a magyar zenekarok lett jó? Úgy gondoljuk, hogy eljött az ideje!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.