Kocsis Máté önkormányzata külön bejáratú plakátokkal állt bele a kampányba

POLITIKA
2016 szeptember 17., 17:54
comments 164

Úgy tűnik, a Fidesz kommunikációs igazgatója nem elégedett meg azzal, hogy a kormány teleszórta az országot népszavazási plakátokkal.

Kocsis Máté a VIII. kerület polgármestereként úgy érezte, az önkormányzatnak külön költenie kell a kampányra, ezért saját transzparenseket gyártattak, és ezekkel a kocsikkal emlékeztetik a Józsefvárosban járókat arra, hogy október 2-án szavazni lehet a kvótáról. Ráadásul a kormányplakátokkal ellentétben Kocsi Máté azt sem mondja meg konkréten, hogy szerinte, mire kellene szavazni.

Köszönjük a képet olvasónknak, Petyusznak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.