Nagyképű nyugati turistákat kioktató gógyis székelyek hozták össze a virális szuperreklámot

internetek
2016 szeptember 17., 07:41
comments 223

A Spektrum Educational Center felnőttképzéssel, tanácsadással és nyelvoktatással foglalkozik Csíkszeredán és pénteken sikerült összehozniuk azt, amiről alighanem minden hasonló méretű cég és szervezet álmodik mostanában: készítettek egy kisköltségvetésű reklámfilmet, ami aztán virálissá vált.

Ezt itt:

link Forrás

A recept meglehetősen egyszerű volt, rámentek a nagyképű nyugati turisták vs. gógyis székelyek hangulatra, amivel persze mindenki rögtön tud is azonosulni. Az eredmény pedig 1200 megosztás és 45 ezres megtekintés 12 óra alatt. Szép munka!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.