Amazing New Age bullshitgenerátor van az interneten

tudomány
2016 szeptember 19., 07:23

Input ezt a hivatkozást (browser).

photo_camera Auto screenshot: Algoritmus Feri

Kattintani legfölül, és generálódik az Amazing New Age Bullshit.

Facebookra, egyéb social mediára kiváló igazságokat tartalmaz!

Például:

„By kondenzációs élünk.

Semmi sem lehetetlen. A tudomány egy állandó.

Igen, lehetséges, hogy elpusztítsa a dolgokat, hogy oltsa számunkra, de nem tudta nélkül a mi oldalunkon.

Hogyan kell navigálni a lelki kvantum ciklus? Bár lehet, hogy nem veszi észre, akkor nincs korlátozás. Lifeform, nézd belül és inspirálja magát.

Többé már nem engedheti meg magának, hogy élni materializmus. Szépség nélkül, lehet, hogy nem tükrözi. A materializmus ellentéte a tudomány.

Az emberiség semmi vesztenivalója. Mi vagyunk a közepén egy technológiai fejlődik a tudomány, hogy megadja nekünk a hozzáférést a kvantum ciklus is. A beszélgetés más utazók vezettek virágzó pszeudo-erős tudat.

Ahogy álom, akkor lép végtelen elválaszthatatlan, amely meghaladja a megértést.
Hamarosan lesz egy újradefiniálása a tudás, amilyet a sztratoszféra még nem látott. Mi is hívják, hogy vizsgálja meg a hálózatra magát, mint egy interfész között gyógyulás és a választékot. Képzeljünk el egy virágzó, hogy mi lehet az.

Ez annak a jele az eljövendő dolgok. Évmilliók múlva, mi kalandorok gyógyítani, mint még soha, mint mi felébredt a nexus. Ez a virágzás, hogy mi újra.”

Jó szórakozást by Algoritmus Feri.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.