Lázár János: Nem tudnánk együtt élni a menekültekkel, mert 600 éve együtt élünk a cigányokkal, és az ő problémáikat sem tudjuk megoldani

POLITIKA
2016 szeptember 19., 07:02
comments 409

Ezt mondta Lázár János hivatalban lévő miniszter, Magyarország.

Időpont: 2016. 09.18.

Helyszín: Nagyér, Csongrád megye.

Teljes népesség: 512 fő (2015. jan. 1.)

Népsűrűség: 41,01 fő/km²

Idézet kezdete.

„Migránsok százezrei jöhetnek Magyarországra, akikkel nem tudni, hogyan tudnánk együtt élni. – Hiszen 600 éve élünk együtt cigányokkal, akiknek nem tudtuk megoldani a problémáit."

Idézet vége.

Körülmény:

„Lázár János végig a tőle megszokott karizmatikus stílusával magyarázott, gesztikulált, győzködött mindenféle elektronikai támogatás, kivetítő nélkül, az utca közepén."

(MNO)

myErrorHandler( $error['type'],

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.