"Nevezzék át Náci-Zélandra!" - foglalta össze kalandjait a megborult francia stoppos

ÉLET
2016 szeptember 21., 06:26
comments 269

Megszólalt a hét hőse, Cedric Claude Rene Rault-Verpre, a 27 éves francia stoppos, akinek történetével tegnap behatóan foglalkoztunk.

Ő az, aki négy napon át stoppolt sikertelenül Új-Zélandon, ez pedig annyira megviselte, hogy hisztérikus rohamot kapott, kővel dobálta az egyik táblát, a másikat a folyóba dobta, végül a rendőrség vitte el.

link Forrás

Mindezt úgy, hogy a legközelebbi település 44 kilométerre lett volna, ezt a távolságot pedig akár gyalog is megtehette volna egy nap alatt.

"Át kéne nevezni az országot Náci-Zélandra" - mondta a még mindig feldúlt stoppos újságíróknak, miután a hatóságok elkobozták az útlevelét, és csak óvadék ellenében engedték el. Szerinte a táblák, amiket megrongált, már eleve rossz állapotban voltak, és különben sem érnek annyit, amennyit a hatóságok mondanak.

"Nyolcvan országban voltam már. Még Amerika legrosszabb részein sincsenek akkora seggfejek, mint Új-Zélandon" - mondta. A rendőrség pedig csak annyit tett hozzá, ha várakozás helyett sétálni kezdett volna, 220 kilométert tehetett volna meg. (Mashable, NZHerald)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.