"Nevezzék át Náci-Zélandra!" - foglalta össze kalandjait a megborult francia stoppos

2016 szeptember 21., szerda 6:26
273

Megszólalt a hét hőse, Cedric Claude Rene Rault-Verpre, a 27 éves francia stoppos, akinek történetével tegnap behatóan foglalkoztunk.

Ő az, aki négy napon át stoppolt sikertelenül Új-Zélandon, ez pedig annyira megviselte, hogy hisztérikus rohamot kapott, kővel dobálta az egyik táblát, a másikat a folyóba dobta, végül a rendőrség vitte el.

Mindezt úgy, hogy a legközelebbi település 44 kilométerre lett volna, ezt a távolságot pedig akár gyalog is megtehette volna egy nap alatt.

"Át kéne nevezni az országot Náci-Zélandra" - mondta a még mindig feldúlt stoppos újságíróknak, miután a hatóságok elkobozták az útlevelét, és csak óvadék ellenében engedték el. Szerinte a táblák, amiket megrongált, már eleve rossz állapotban voltak, és különben sem érnek annyit, amennyit a hatóságok mondanak.

"Nyolcvan országban voltam már. Még Amerika legrosszabb részein sincsenek akkora seggfejek, mint Új-Zélandon" - mondta. A rendőrség pedig csak annyit tett hozzá, ha várakozás helyett sétálni kezdett volna, 220 kilométert tehetett volna meg. (Mashable, NZHerald)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt