Végre egy kreatív magyar csapat, ami büszke arra, hogy fényesre nyalta egy diktatúra seggét

MŰVÉSZET
2016 szeptember 22., 11:31
comments 61

Megesik, hogy nemzetközi sztárok eladják a lelküket az ördögnek, színészek bohóckodnak sok pénzért ázsiai diktátoroknak, sportolók paroláznak tömeggyilkosokkal, de az sokkal ritkább, hogy ezzel nyilvánosan el is dicsekednek, és még ritkább, hogy mindezt hivatalos sajtóközleményben tudatják. Az pedig, hogy mindezt fiatal magyar kreatívok hajtják végre, valószínűleg történelmi first. A „magyar származású" Freelusion közleményét változtatás nélkül közöljük:

„Csapatunk video mapping táncshowkkal, épület, autó és színpad vetítésekkel foglalkozik. Jelent már meg rólunk több anyag is a médiában nemzetközi sikereink kapcsán.

Türkmén diktatúrában a hétvégén avatták fel a 2,3 milliárd dollárból felépített ritka grandiózus sólyom alakú repteret. Bővebb infó és képek itt: http://posztinfo.hu/solyom-alaku-az-uj-turkmen-repter/

Az új Sólyom reptér terminál épületek és a 2017-es Ázsiai Játékok esemény (AIMAG) helyszínének átadási ünnepségén magyar származású Freelusion csapatunk is részt vett Ashgabatban. Több, mint 44 000 ember előtt léptünk fel az Ashgabati türkmén stadionban, ahol 44 projektorral egy körülbelül 1 órás táncprodukcióval összekötött látványos animációs vetítés zajlott.

Kérnénk majd egy visszajelzést."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.