200 ezer dollárért kelt el Ronald Reagan csizmája

külföld
2016 szeptember 23., 10:21
comments 21

Elárverezték Ronald Reagan amerikai elnök csomó használati tárgyát, és az árverés hatalmas siker volt. Összesen 5,74 millió dollár jött össze a New York-i aukciósházban, ami forintban több mint 1,5 milliárd. A siker mindenkit meglepett, az eladott cuccok értéke ugyanis 1000-2000 százalékkal megnőtt az eredetileg becsült összeghez képest.

Reagan elnöki pecséttel ellátott cowboy-csizmájáért például 199 500 dollárért kelt el, pedig az aukciósház csak 20 ezer dollárra taksálta.

photo_camera Forrás: Christie's

A többi, eladásra kínál cuccot meg lehet nézni a Bloombergen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.