Gyere, migró, lebokszollak!

politika
2016 szeptember 23., 06:37
comments 382

Nyitrai Zsolt fideszes parlamenti képviselő és Simicskó István honvédelmi miniszter nemcsak szavakban védik meg Magyarországot, ha kell tettekhez folyamodnak. Nyitrai posztolt is képet a Facebookra, amin a két politikus bokszolóállásban, felemelt öklökkel vár mindenkit aki Magyarországra akar jönni.

link Forrás

Ez a kép persze egyenes folytatása annak a teljesen értelmetlen migránsellenes félelemkeltő kampánynak, ami hónapok óta megy itthon (és aminek ürügyén a kormány közpénzmilliárdokat osztott ki a Fidesz-közeli oligarcháknak), az viszont mégis megsüvegelendő teljesítmény, hogy két fideszes végre meg meri mutatni, hogy ennek a kampánynak a legvégén a többségükben háború elől menekülő földönfutók fizikai fenyegetése áll.

Remek fejlemény, de hát, ha ütni kell, ütni kell.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.