Kim Kardashian elgondolkodott, hogy talán Trumpra szavaz

„Először azt gondoltam, annyira Hillary-s vagyok!, de aztán volt egy hosszas vitám Caitlynnel [Kim nevelőapja] arról, miért szavaz Trumpra. Most a kettő között ingadozom”

– nyilatkozta Kim Kardashian nemrég a Wonderland magazinnak.

Mivel a 21. századi nyugati kultúra két fontos bástyájáról, Kim Kardashianról és Donald Trumpról van szó, megőrült a Mashable és megőrült a külföldi Twitter-közösség is. Azonnal elkezdődött az úgynevezett diskurzus:

Mi az istent akar Kim Kardashian Donald Trumptól? Hiszen régebben még egyáltalán nem vele cimborált.

„Imádtam a beszédét és az országunkkal kapcsolatos terveit! #HillaryForPresident”- twittelte ki például tavaly. Később még egy közös szelfit is csinált Hillary Clintonnal.

Erről a szelfiről még maga az elnökjelölt is azt mondta Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában, hogy nagyon örül neki, élvezi Kardashian támogatását.

Szóval közeli a kapocs, meg hát érted, régebben még Obamával fotózkodott.

Persze ettől még nyilván szavazhat Trumpra egy elgondolkodtató vita után a nevelőapjával, akit nyilván tisztel és akinek nyilván nem mond ellent, de mégis érthetetlen, milyen oka lenne Trumpra szavazni. Szerencsére máris született néhány Tweet, ami elemzi a jelenséget:

  • „hogy szavazna már kim trumpra, színesbőrű, a férje is színesbőrű, a gyerekei is azok, nem tudja, mit tartogat trump a színesbőrűek számára?”

  • „RENDKÍVÜLI HÍR: Kim Kardashian West rájött, hogy nagyon gazdag, aminek eredményeképpen szenvedélyes Trump-szavazóvá változott”
  • „Szerintem Kim csak arra gondolt, hogy megértette, miért szavaznak egyesek Hillaryre, egyesek meg Trumpra”

  • (Én személy szerint az utóbbival értek egyet)