Plakátot rongált majd rátámadt a kutyapárt aktivistájára egy taxis Szentendrén

bűnügy
2016 szeptember 23., 02:33
comments 687

A Kétfarkú Kutya Párt aktivistái csütörtök délelőtt megzavarták azt a szentendrei taxist, aki gyanútlanul épp a viccpárt hirdetéseit tépkedte le egy környező villanyoszlopról.

Amikor a férfi ráeszmélt, hogy kamera is rögzíti amint épp bűncselekményt követ el, sűrű káromkodások közepette az aktivistákra támadt, és méretes nyaklevest osztott le a fiataloknak, majd további anyázások után taxis társával közösen távoztak.

Az Index telefonon felkereste az aktivistákat, akik elmondták, hogy az eset a Szentendrei HÉV-végállomásnál történt. A fiatalok épp kukákra és oszlopokra helyezték el a kutyapárt hirdetéseit, mire a taxis megkínálta őket egy öblös "zsidó kurvaanyátokkal".

Később visszafelé sétálva vették észre, hogy a fickó már bőszen távolítja el a matricákat és plakátokat az oszlopokról. Ezután történt a videón is látható jelenet, aminek a végén a srác a földre került. Maga hezitált, hogy feljelentést tegyen-e, de Kovács Gergely pártelnök már jelezte, mindenképp a rendőrséghez fordulnak.

A párt 35 millió forintot költött a plakátok kihelyezésére, de nehezíti a dolgukat, hogy kormánybarát aktivisták és lelkes civilek szervezetten tépkedik le a molinókat országszerte. A terézvárosi esetek miatt a párt már a választási bizottsághoz fordult.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt