Simicskó jelentést kért, miért rángatták el a Hír TV riporterét Hajdu János TEK-isten mellől

politika
2016 szeptember 23., 07:29
comments 142

A Hír TV riportere kedden próbálta megkérdezni Hajdu Jánost, a Terrorelhárítási Központ vezetőjét, hogy hogyan kaphatott letelepedési kötvényt egy adócsalásért jogerősen elítélt orosz állampolgár. Hajdu válaszolt ugyan, de nem a kérdésre, hanem valami másra, arról beszélt, hogy mit lehet majd látni a kezdődő haditechnikai bemutatón.

A riporter ezek után megismételte a kérdését, utána viszont megjelent egy terepszínű ruhás ember, aki elrángatta az újságírót a fő terrorelhárító mellől.

Simicskó István honvédelmi miniszternek Harangozó Tamás MSZP-s képviselő tett fel kérdést az esetről a parlamentben, és a miniszter azt válaszolta, hogy jelentés kér a dologról.

„a nyolc napon túl gyógyuló gallérfogás” nem helyes

- mondta Simicskó, aki szerint, ha a katona hibázott, felelősségre vonják. Leszögezte ugyanakkor azt is, hogy egy lőtéren történt az eset, ott pedig vannak szabályok. (mno.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.