Felszámoltak egy kínai bordélyházat Kispesten

bűnügy
2016 szeptember 24., 13:21
comments 111

A bordélyházban dolgozó lányok repülővel érkeztek Kínából, utaztatásukat és szállításukat pedig az a 35 éves nő és 37 éves férje szervezték, akiket a készenléti rendőrség nyomozói szeptember 20-án éjjel fogtak el a XIX. kerületi lakásukban. A nyomozók szerint a bordélyban kínai nők 2015 októbere óta nyújtottak szexuális szolgáltatásokat ázsiai férfiaknak.

A rendőrség szerint a bordélyház működtetői fogadták az ügyfelek bejelentkezését is, akik valószínűleg újsághirdetésből értesültek a szolgáltatásról. A házaspár a bevétel nagy részét elvette a lányoktól és a prostitúcióból megszerzett jövedelemből éltek. A házkutatáskor a rendőrök nagy mennyiségű készpénzt - valutát és forintot -, illetve a szervezéshez használt telefont találtak és foglaltak le.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda prostitúció elősegítése miatt folytat nyomozást a két kínai állampolgárral szemben. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt